Jari Parantaisen  verkkovalmennuskumppani Sukseen rekisteriseloste


SUOMENKIELINEN TIIVISTELMÄ

Jotta saisit jatkossakin viihdyttävää ja hyödyllistä valmennusta Jari Parantaiselta ja hänen kaltaisiltaan valmentajilta, saat samalla maksuttoman Stronghold Suksee Oy:n uutiskirjeen, jolta voit erota koska tahansa. Käytännössä siis saat nauttia esimerkiksi webinaareista, videoista ja pdf-raporteista, joiden kaikkien pyrkimys on auttaa sinua onnistumaan itsellesi merkityksellisten asioiden toteuttamisessa. 

Jotta tämä mahdollistuisi, Suksee kerää käyttäjistään joitain tietoja - erityisesti evästeiden muodossa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Sukseen asiakkaana sinun ei tarvitse kirjoittaa salasanaasi joka kerta uusiksi tai täyttää erilaisille lomakkeille aina kaikkia tietojasi uudelleen. 

Emme tiedä kengänkokoasi, montako tuntia Netflixiä katsot päivittäin tai millä muilla sivuilla surffailet. Lyhyesti: keräämme tietoa vain auttaaksemme sinua saamaan parempia tuloksia urallasi ja henkilökohtaisen elämäsi puolella. Emme kerää arkaluontoisia tietoja ja kunnioitamme yksityisyyttäsi sekä nyt että jatkossa.

Voit koska tahansa kieltää lähes kaikkien tietojesi kerämisen esimerkiksi selaimesi evästeasetusten kautta tai vaikkapa käyttämällä Chromen Incognito -ikkunaa (jolloin ainakaan Suksee ei tallenna sinusta mitään tietoja, ellet niitä itse esimerkiksi tilatessasi meille luovuta). Voit myös koska tahansa erota listoilta joko sähköpostien alla olevalla ns. unsubscribe-linkillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi.

Sukseen tarkoitus ei ole koskaan aiheuttaa sinulle mielipahaa, vaan auttaa sinua saamaan haluamasi tulokset nopeammin. Joskus tämä edellyttää pientä markkinoinnillista kannustusta. Kunnioitamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja voit olla meihin yhteydessä tietoihisi liittyvissä asioissa, osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

Vastaanottamalla Stronghold Suksee Oy:n ja Jari Parantaisen markkinointia hyväksyt nämä ehdot.

 

VIRALLINEN VERSIO: Sukseen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Stronghold Suksee Oy (Y-tunnus  2744390-1)

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arto Siurua
Head of marketing
Puhelinnumero: 040 132 6622
Sähköpostiosoite: arto.siurua@suksee.fi

3. Rekisterin nimi

Sukseen palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Sukseen asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallisesti Sukseen rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoiden tai webinaarien muodossa. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Sukseen suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Sukseen sähköpostilistoilta.

Suksee voi vallitsevien lakien sisällä markkinoida myös yhteistyökumppaneidensa asiakkaille, joille markkinointiin yhteistyökumppaneilla on lupa. 

7. Tietojen luovutus

Stronghold Suksee Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

Tämä rekisteriseloste on päivitetty 8.8.2017 klo 11:54.