Raha on saastunut sana. Voitto suoranaista syntiä. Monelle yrittäjälle alkaa moralisointi riittää... 

Moni yrittäjä on aivopesty luopumaan vanhuudenturvastaan voitontekoa vastustavan ideologian takia. Menestyvä yritys ja vaurastuva yrittäjä on hyödyksi paitsi itselleen ja perheelleen, myös asiakkailleen ja yhteiskunnalle.

Kaksi menestyvää yrittäjä-JariaParantainen ja Sarasvuo – ovat nyt hyödyksi sinulle, jos haluat tehdä enemmän voittoa hyvällä omatunnolla. Saat neljän videon sarjan käyttöösi veloituksetta sähköpostiosoitettasi vastaan.

 

parantainen-sarasvuo-video-hero-image.png

Täytä tietosi ja siirry katsomaan ensimmäinen video =>

Saat samalla muutakin hyödyllistä sisältöä kassavirtasi kasvattamiseksi. Voit erota listalta koska tahansa.

Tulos tehdään tyhjästä

Yrittäjä, sinä pystyt työlläsi ja sen viisaalla hinnoittelulla luomaan hyvinvointia kaikille osapuolille - myös itsellesi. Tämä on oikeutesi yrittäjänä. 

Kuinka sitten hinnoittelet viisaasti ja luot arvoa tyhjästä?

Tähän kysymykseen vastatakseen kaksi kokenutta yrittäjää, Jari Parantainen ja Jari Sarasvuo, ovat tehneet sinulle 4 maksutonta videota. Pääset katsomaan videot täyttämällä tietosi tälle sivulle. 

parantainen-sarasvuo-videot-1.jpg   parantainen-sarasvuo-videot-2.jpg

parantainen-sarasvuo-videot-3.jpg   parantainen-sarasvuo-videot-4.jpg

Jari Sarasvuo on Trainers' House Oyj:n perustaja ja pääomistaja. Jari on myös tunnettu mediapersoona, tietokirjailija sekä mielipidevaikuttaja.

Jari Parantainen on yrittäjä, tietokirjailija sekä Suomen kokenein tuotteistaja. Jarin uusi kirja Hinnoittelu on hauskaa: 55 vinkkiä, joiden avulla nostat taksasi taivaisiin, on ilmestynyt syyskuussa 2017.

Jarit ovat sitä mieltä, että Suomi kaipaa lisää vaurastuvia yrittäjiä. Tuleeko sinusta seuraava? Katso videot ja päätä itse.

Jatka videoihin alla olevan lomakkeen kautta.

 

Kuulostaa kiinnostavalta. Täytän tietoni alle ja siirryn katsomaan videoita.

Saat samalla muutakin hyödyllistä sisältöä kassavirtasi kasvattamiseksi. Voit erota listalta koska tahansa.