Parantainen-harmaa2.png

Onko sinulla hyvä tuote, mutta asiakas ei vain tajua ostaa? Mikä sitä puupäätä oikein vaivaa?

Asiakkaalla on usein salainen syy olla ostamatta. Jari Parantainen kertoi 9 yleisintä webinaarissaan tiistaina 30.1. Voit nyt rajoitetun ajan katsoa tallenteen maksutta. 

Ostamisen-este-salaisuus.png

Opi asiakkaiden todelliset syyt olla ostamatta. Katso Jarin webinaaritallenne maksutta >>

Saat samalla Jari Parantaisen maksuttoman uutiskirjeen, josta saat lisää vinkkejä tuotteesi markkinointiin. Voit erota listalta koska tahansa.

Asiakkaallasi on aina on jokin syy olla ostamatta. Aina.

Ja ei, syy ei ole juuri koskaan hinnassasi, vaikka poloinen asiakas niin väittääkin: hintaan viittaminen nyt vain on kohtelias tapa potkaista myyjä pihalle. 

Pahin mahdollinen tilanne on se, kun sama salainen syy olla ostamatta sinulta toistuu asiakkaasta toiseen. Silloin menetät jatkuvasti kauppaa - etkä edes tiedä, miksi. Järjetöntä turaamista.

Jari Parantainen on Suomen kokenein tuotteistaja, tunnettu tietokirjailija ja pidetty kouluttaja. Hän on tunnistanut 9 yleisintä (salaista) ostamisen estettä, jotka saat nyt kätevässä checklist-muodossa omien myyntiponnisteluidesi tehostamiseen.

JariParantainen.png

Jari piti salaisista ostamisen esteistä webinaarin tiistaina 30.1. Voit nyt katsoa tallenteen maksutta. 

Täytä tietosi alle nyt.

Miksei asiakas osta? Opi 9 salaista ostamisen estettä ja myy enemmän. Katso tunnin mittainen webinaaritallenne maksutta nyt >>

Saat samalla Jari Parantaisen maksuttoman uutiskirjeen, josta saat lisää vinkkejä tuotteesi markkinointiin. Voit erota listalta koska tahansa.